SERVICII

Ultram Glass se specializeaza in prelucrarea sticlei comerciale, prezentand in acelasi timp si un portofoliu de proiecte industriale si rezidentiale.

01

Procese de baza - taiere si cantuire -

Fabrica noastra executa mai multe metode de procesare sticla, cele de baza remarcandu-se in schimb ca fiind cea de taiere si cantuire in concordanta cu nevoile tale.

Oferim taiere CNC, ce poate fi executata pe mai multe tipuri de sticla, pana la dimensiunile de 3300 x 6100 mm si 18 mm grosime (vezi catalog), precum si taiere a sticlei laminate, ce ar oferi o taietura curata, conform cu cerintele tale, in urma procesului de laminare.

Oferim de asemenea servicii de cantuire pentru dimensiuni si forme standard si non-standard, in unghi de pana la 45 grade. Procesul este de asemenea disponibil si pentru sticla float si pentru sticla laminata.

Finalmente, pentru doritori, oferim de asemenea serviciu de gaurire cu masina noastra cu doua capete, ce poate asigura astfel gaurile echidistante in cadrul sticlei, conform cu cerintele tale.

02

LaminaRE - EVA si PVB -

Mai presus de toate, ne specializam in laminarea sticlei. Oferim doua tipuri de procese de laminare, pe care le putem executa in paralel: Laminare EVA si Laminare PVB.

Ambele tipuri de laminare au avantajele si dezavantajele lor, si echipa noastra este mereu deschisa pentru consultare in vederea alegerea celei mai bune optiuni pentru proiectul tau. In acest sens, oferim de asemenea o gama larga de tipuri de sticla (pana in 2500 x 6100 mm), folii, precum si diferite texturi, filme, printuri etc. pe care le poti combina in cadrul procesului de laminare EVA.

Poti explora aceste optiuni in catalogul nostru, sa combini si aplici cum doresti si sa ne trimiti o cerere pentru a discuta mai multe detalii.

03

Gravura

Separat de restul serviciilor, prezentam de asemenea si serviciile masinii noastre de gravat. Capabila sa proceseze sticla de pana la 2500 x 3000 mm si 18 mm grosime, este ideala pentru a iti aduce fanteziile decorative la viata.

Contacteaza-ne echipa pentru a discuta cu ce optiuni de design te-am putea ajuta (editare fisier, sursa foot) sau trimite-ne un fisier pe care ai dori sa-l vezi transferat pe piesele de sticla alese, si ne vom asigura ca iese conform si peste asteptarile tale.

Vrei sa afli mai multe?